2 burkar avrunnen matjessill
2-3 kokta kalla potatisar
1 rödlök
1 äpple (gärna syrligt)
inlagd avrunnen gurka mängd som löken
inlagd avrunnen rödbetor mängd som löken
tärna allt ganska smått.
sås
1 burk cremefrech ( inte den lätta varianten den blir för rinnig)
blanda i röd betsspad till fin färg
krydda med mellanmalrn svartpeppar.
( salta om det behövs sillen är salt i sig)
Blanda ihop allt smaka av.
låt den dra till dagen efter
dekorera med kokta ägg.
KLAR DET ÄR BARA ATT NJUTA =)
2008-12-11
SILLSALLAD
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Mmmmmm så gott! Ska göra en så fort jag kan! Tack!
Tack för recepten, skulle nog tro att denna moja kommer hamna på vårt julbord..
Mummigt såg det ut att vara
Mvh
Therese den andra vxlhäxan
Skicka en kommentar